Johannes Andersen Transport ApS
 

HP kvalitets data

 

HP Kvalitet fra Neova, 8 mm.(Tidligere Statoil men stadig samme KVALITET)

HP-Kvalitet (High Performance) lever op til markedets skrappeste krav omkring pillestyrke
og slaggedannelse under afbrænding. Askesmeltepunktet er 1200 gr. C og der er mindre end 0,5% smuld ved udlevering. Derfor kan træpiller i HP-Kvalitet anbefales til alle, som vil have optimal forbrænding uden problemer. Kvalitet og kvalitetskontrol i hvert led i produktionsprocessen er et 'must' hos Neova BioEnergi. Resultatet afspejles tydeligt i de analyser, der løbende foretages af færdigvarerne og i praktisk afprøvning. En træpille i HP-Kvalitet brænder op til 30% bedre end en normal standardvare.

 

 

H.P Kvalitet fra Neova, 6 mm.(Tidligere Statoil men stadig samme KVALITET)

Træpillen er specielt fremstillet til træpille kaminer og ovne. Sneglen i træpille kaminer og ovne, er mindre end i et traditionelt træpilleanlæg.  Træpillens mindre diameter gør derfor, at sneglen nemmere fører træpillerne ind i brandkammeret. 6 mm træpiller i HP-Kvalitet™ leveres i 16 kg sække. 1 palle består af 56 sække (896 kg).

 

 

SP Kvalitet fra Neova, 8 mm.(svarer til alm. svenske neova træpiller)

Neovas Standard Performance træpiller, SP-Kvalitet™, er en rigtig god stadard  træpille, som matcher de flestes krav og modsvarer andre kendte træpiller på markedet. Her kan dog være en lille forskel i udseende og kvalitet fra gang til gang.

 

 

Standard Kvalitet fra Neova, 6 og 8 mm.

Neovas Standard kvalitet træpiller, er en rigtig god standard træpille, som matcher de flestes krav og modsvarer andre kendte træpiller på markedet. Her kan dog være en forskel i udseende og kvalitet fra gang til gang. Der kan også være mere smuld i standard træpillen end i HP Kvaliteten, men alt i alt en god træpille til en fornuftig pris.

 

 

HP-Kvaliteten har en lang historie

 

Den orginale HP-træpiller
I efteråret 1979 satte Hans Poulsen sig for at producere markedets bedste træpille på sin fabrik i Jylland. Hans skaffede de bedste råvarer og opstillede en række standarder og kontrolpunkter for at sikre en ensartet høj kvalitet. Med en god portion jysk stædighed lykkede det for Hans at definere en særlig HP-Kvalitet™ - for nemhedens skyld opkaldt efter ham selv.

 

Fra Hans Poulsen til HP-Kvalitet™
Siden 2001 er HP-Kvalitet™ et Statoil-varemærke, som blev købt den 4 juni 2009 af Neova. HP står nu for "High Performance", og du er stadig garanteret samme høje kvalitet hver gang. Det sørger produkttekniker Torben Poulsen blandet andet for - som søn af Hans går han aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

8 mm 16 kg og 8 mm 25 kg
8 mm HP Kvalitet
Brændværdi 8 mm
6 mm HP Kvalitet
Brændværdi 6 mm
1 pl med 25 kg og 1 pl med 16 kg
 

Kontaktinformationer

 

 

Firma:

Johannes Andersen Transport ApS

Adresse:

Vestergade 37

Postnummer & by:

7480 Vildbjerg

Telefonummer:

96 92 18 38

CVR:

26199190

E-mail:

transport@ja-transport.dk

Telefonnummer: 96 92 18 38

Lastbilerne

Granit og Fliser

Fragtkørsel

Gæstebog

Transport/Lager

Webbutik

Træpiller

Kontakt JA Transport

Johannes Andersen Transport ApS   //   Vestergade 37   //   7480 Vildbjerg   //   Tlf.: 96 92 18 38   //   CVR: 26199190